Tidningar 24

Jag har själv inte använt mig av tidningar24.se men de verkar ha ett bra urval av tidningar. Väljer man 4 nummer får man två biobiljetter dessutom (Amelia eller S). Funderar på vem som skulle vilja få det i julklapp eller om jag ska ge det till mig själv ...

Varför inte ge bort en tidning i julklapp?!

 

För alla bloggare - vill du få en gratis trisslott? Blogga om oss och länka till http://www.tidningar24.se med orden tidning och tidningar. Maila sedan länken till blogginlägget och din adress till [email protected] så skickar vi hem en trisslott till dig (max 1 triss/blogg).

 
 

Bara pyssel

Så här inför jul kan pysselandan falla på - iaf för mig! Hittade Bara pyssel som har allt möjligt bra som man kan behöva!
 
Bloggare - se hit!

Skyltmax

Jag har hittat ett roligt erbjudande från Skyltmax.se. som tillverkar skyltar. Blogga om dem och få en gratis skylt. Jag ska absolut prova, varför inte en egen dörrskylt?!. Det verkar dessutom som att de har en uppsjö av olika typer så det finns alltid någon som passar!
 
Läs mer här!
 

CDON.com

CDON.com gillar jag. De har bra utbud och dyker med jämna mellanrum upp på wrapp - vilket jag gillar (såklart!). Nu har det två bra erbjudanden
 
1. Få 50 kr att handla för med koden xY99QNff 
2. Gilla CDON på facebook och få 50kr att handla för också!
Gäller inte för frakten men de har flera fraktfria erbjudanden - bra va!

Polarbröd

Jag har hittat en rolig kampanj från Polarbröd. Lyckas träffa farfar så får du en sms-kupong på farfarskaka. Enda problemet är att man inte vet när under dagen farfar tittar förbi, bara att det är två gånger per dag. I dag var det vid 19-tiden så man kan inte ens anta att det är under arbetstid - undrar vilken stackare som fick jobba över ikväll och ta hand om kampanjen? :)
 
 

Manjana

Jag kom över ett kanonerbjudande från manjana.se som jag vill passa på att dela med mig av till er (se länk längst ner i inlägget). Jag har inte hört talas om den sidan tidigare men det visade sig att det finns både det ena och det andra där. Jag har helt snöat in på sockar verkar det som. Men kom igen – vem blir inte glad av att ha på sig ett par sådana här:
 
 
En trist dag, ta på sig ett par glada sockar så blir dagen genast lite bättre!
Alternativet är kanske att istället ha ett par roliga trosor istället och jag kan tänka mig dessa:
 
Plus i kanten att frakten bara är 19kr (ok, fast jag gillar ju bäst när det är fri frakt – ingen blir väl förvånad av det?!).
 
 
Alla bloggare, se hit!!

Bobby Harper

Jag har gjort en ny bekantskap i affärsväg - Bobby Harper, en sockbutik på internet med fri frakt! Sådant gillar jag, finns det något tråkigare än att betala fraktavgifter?! De har också 30 dagars öppet köp, plus för det också. De har sockar från Frank Dandy, John Henric, Nowali, Salming och Topeco. Sockarna har överkomliga priser och jag har hittat några coola sockar att ge bort i julklapp. Vad sägs om de här:

 

 

 

Jag hittade också några sockar som jag skulle vilja ha. Ett par lila och rosarandiga  knästrumpor, vem skulle inte li glad av ett par sådana nu i höstmörkret. Eller kanske de prickiga…

 

Alla bloggare där ute - se här!!


Polarbröd

Nu ger Polarbröd oss möjlighet att fika med farfar och få bröd på köpet - gilla deras facebooksida för att se nästa gång de kör kampanjen.

Stormberg

Jag anmälde mig till Stormbergs nyhetsbrev inför deras webbshops öppnande. Som tack fick jag 200kr att handla för och idag har jag fått meddelande att paketet har kommit ... å vad nyfiken jag är. Kan inte bärga mig tills jag kan fara och hämta ut det!!
Jag återkommer med information om hur kläderna satt :)

Barilla

Barilla delar ut gratis pastasåser varje dag kl 14: https://www.facebook.com/BarillaSverige?sk=app_373926019353672 Verkar fungera bättre med Firefox. Obs! En kupong/moblinummer!

CDON

I CDON.coms senaste nyhetsbrev fick jag 25kr rabatt och i och med att de nu har fri frakt fick jag en barnbok helt gratis! Och som jag säger gratis är gott!! Samtidigt skänktes 25 kr till en välgörenhetsorganisation - det kan nästan inte bli bättre!

Gratisbio

Jag var med en sväng förut hos Gratisbio men hade inte riktigt tid. Nu har jag dock insett att det kanske var dumt ändå och har gått med igen. Det verkar ju dumt att tacka nej till en massa gratis saker, eller hur?!
 
Gå med du också - vill du bli värvad skicka mig ett meddelande!

Iphone??

Har du en Iphone? Vill du få ett skal till den? Samla streckkoder från Svenska lantchips och skicka in.

Oatly / Smartson

Smartson som jag har haft tur att bli utvald två gånger av på senaste tiden har ett nytt erbjudande. Testa Oatly gratis HÄR

Back in buisness!

Det var ett tag sedan mitt senaste inlägg men nu är jag tillbaka på banan och här kommer dagens första tips!

Gå med i wrapp och skicka presentkort till dina vänner så kanske du får något tillbaka om du har tur. Allt är kostnadsfritt men för att använda presentkorten i vanliga butiker krävs en smartphone. Gå med på www.wrapp.se!

RSS 2.0