Smartson

Nu är Smartsom igång igen!!
Denna gången gäller det kaffe. Klicka här för att anmäla ditt intresse.

Ansökan - Gevalia Millicano

Nu har vi fyllt på med ett smakrikt test av Gevalia Millicano, det första snabbkaffet förädlat med fint malda hela bönor. Vi söker inte mindre än 4000 kaffesugna Testpiloter som ska provsmaka och betygsätta kaffet utifrån doft och smak. Vill du prova en nyhet och samtidigt dela dina åsikter med andra? Ansök här nedan som Testpilot, senast 7 mars.

Smartphoto

Som jag berättade om för några dagar sedan har jag blivit utvald av Smartphoto att testa en av deras produkter, en Enjoy fotobok! Den kan innehålla 20-60 sidor och det är enkelt att köpa till de extrasidor man behöver. Den trycks på tjockt papper (200g) med mjuka pärmar.

Jag valde att göra en pekbok till en släkting. Den levererades direkt hem i brevlådan av brevbäraren igår. Tack Smartphoto för en smidig förpackning så att jag slapp ge mig ut i vinterkylan för att hämta den hos postombudet!

Det var smidigt att skapa boken eftersom jag slapp ladda hem ett program. Den gjordes istället direkt på deras hemsida. Jag valde ett barn-tema och kunde enkelt lägga in bakgrunder, ramar runt bilderna och text i valfri färg.  

            
                                                

Det jag inte gillade var att jag inte kunde styra över vilken bildbehandling bilderna skulle få vid tryck. Nu blev de bra men jag gillar att ha kontrollen. De färdiga layouterna passade inte riktigt mig men det var enkelt att göra egna och lägga till bild- och textfält. 
  

I övrigt har Smartphoto mängder av fotoboksvarianter att erbjuda i alla storlekar och prisklasser, läs mer här!

Smartphoto (fd Extrafilm) är en fotobutik på nätet där man kan beställa allt ifrån canvastavlor, till fotoböcker, vanliga fotokopior och mycket mer!

Tia-lott

  • Köp minst 5 valfria produkter från BOB, Felix, Risifrutti, Paulúns, Ekströms, Önos, Den Gamle Fabrik, FUN light och Grandiosa. Spara kvittona.
  • Lägg kassakvittona i ett tävlingskuvert och skriv ett roligt och välformulerat svar på tävlingsfrågan. Skicka in senaste 18 mars. Tävlingskuvert finns i butiken, men du kan även ladda ner och printa ut ett kuvert här.

  • Efter vi mottagit ditt bidrag skickar vi en värdekupong till din mobiltelefon som gäller som betalning för en TIA i livsmedels- och servicebutiker.

  • Känns lite snålt att bara få en tia-lott för allt arbete + porto på 6 kr men man kanske vinner?! Ska fundera på saken iaf.

    http://vinnhundratusen.se/



    Tweaky

    Jag hittade det här när jag surfade runt häromdagen. Man spelar in sin skärm under ca 30 minuter när man testar en viss sida och får betalt för det, bra va!

    Anmäl dig att testa hemsidor och få ersättning. Du får 100kr/test.

    http://www.tweaky.se/bli-testare/

    RSS 2.0