Evas underkläder!

Jag har inte hört talas om Evas underkläder förut men såg ett kanonerbjudande för alla bloggare (se nedan) som jag bara måste haka på!

De har ett stort utbud av underkläder, och vem gillar inte sådant?! Känns rätt nödvändigt att åtminstone ha ett visst intresse i saken :)

Jag fastnade i alla fall för dessa leggings. Nu när hösten faller på skulle det vara bra att ha massor med leggings så att man inte fryser så hemskt trots att man vill ha kjol.

läs mer på http://www.evasunderklader.se/





Bloggare se hit! "Om du vill få 200kr att handla för så skriv på din blogg varför du gillar underkläder och länka till vår hemsida" Mer information: https://www.facebook.com/EvasUnderklader

Rollin’Snow

Rollin’Snow har ett supererbjudande till alla ni bloggare där ute - skriv om dem och få ett USB-minne! Anmälan görs här: http://www.rollinsnow.se/skriv-ett-blogginlagg-om-rollinsnow-fa-ett-usb-minne/

För er som inte har en bligg verkar Rollin'Snow ha rätt många coola resor, vad sägs om Bad Gastein? Ska sägas att jag inte är speciellt duktig på snowboard men jag lär mig gärna!

Smartson

Jag har tyvärr aldrig blivit utvald till Smartsons kampanjer men jag hoppas fortfarande. Nu har de en kampanj för ansiktsrengöring- håller tummarna.

Intresserad? Anmäl dig här http://smartsontestpilot.se/neutrogena/bli-testpilot/

Dagispåsen

Förra helgen var det utdelning av Dagispåsar på Åhlens. Självklart var jag där men döm om min förvåning istället för en påse fick jag nio! De skulle snart stänga och ville bli av med dem så mot löfte att jag skulle dela ut dem till mina kompisar fick jag dem.
Jag började faktiskt utdelandet redan vid busshållplatsen till en trevlig dam som just kom från sitt barnbarns födelsedagskalas. Dagens goda gärning - utförd!


RSS 2.0