SF bioklubben

Jag har varit medlem i bioklubben i många år nu men inte varit lika på att hämta ut biljetter. Nu när det är så dyrt att gå på bio igen är det kanske dags att återuppta den goda vanan!

Det aktuella erbjudandet gäller filmen "Huvudjägaren".
Bioklubben bjuder på visningar i 17 städer och biljetter släpps för Guldmedlemmar fr.o.m. den 24 oktober och för Silvermedlemmar dagen efter (för brons-medlemmar släpps biljetter ofta dagen efter där det finns biljetter kvar).
mer info: http://bioklubben.sfbio.se/bioklubben-bjuder-till-forhandsvisning-av-huvudjagarna

PC för alla

PC för alla bjuder på et gratis nummer av deras tidning!


PC för Alla
Tack alla fans! Här får ni ett gratis nummer av Facebook för Alla som tack för att ni hjälpt oss bli över 4 800 fans. Tidningen laddas ned som pdf-fil. Ange koden FBPFA10 i rutan för rabattkod så kostar pdf:en 0 kr. Du behöver bli medlem (det är gratis) i IDG Shop för att kunna ladda hem tidningen. Pdf-en kan laddas ned t o m 1 november.

Smartphoto

Som jag berättat om tidigare har Smartphoto (tidigare Extrafilm) en bloggpanel som jag har blivit utvald till. Den här gången fick jag testa att göra glasunderlägg.

Det svåraste var faktiskt att välja ut vilka bilder jag ville ha. I slutändan blev det iaf bilder på löv av olika slag. Jag laddade upp bilderna direkt till deras sida och kunde välja vilken del av bilden som skulle hamna på underlägget och sen var det bara att beställa. Superenkelt faktist!

Det tog inte många dagar innan de kom (gjorde beställningen den 2 och hämtade ut dem på posten den 12). Fint förpackade i en hållare av papper, superbra så kan den stå framme på soffbordet.
Färgåtergivningen är det inget att klaga på utan bilderna blev superfina. Däremot är det små mörka fläckar på vissa underlägg som inte finns på originalbilden så de måste ha tillkommit i tillverkningen. Ska dock sägas att de är pyttesmå och stör inte intrycket av bilden.
Underläggen är hårda och stadiga med en korkundersida och högblank ovansida.  

Visst blev de fina!


Passar inte sådana har Smartphoto allt möjligt - canvastavlor, fotoböcker, förstoringar... en komplett fotobutik helt enkelt. www.smartphoto.se

Smartson

Helt otroligt blev jag som jag skrivit tidigare om utvald till testperson för Smartson häromveckan!

Nu finns det en ny chans att bli testpilot: http://smartsontestpilot.se/hypebymood/bli-testpilot/
Det gäller  Hype by Mood så det är kanske en fördel om man har lite hår att testa på men annars är det nog fritt fram!

Mer info: http://smartsontestpilot.se/hypebymood/om-testprodukten/
 Lycka till!

Evas underkläder

Måste bara skriva att jag är glatt överraskad av Evas underkläder som jag beställde leggings från. De kom på bara någon dag och är superfina. De kommer att bli bra till vintern!

Pampers

Alla småbarnsföräldrar se hit!

Pampers delr ut prover på deras Underjams. Har inget behov för tillfället så jag avstår.
http://www.pampers.se/sv_SE/underJamsFreeSampleInputFormDE

Lensway

Lensway delar ut gratis glasögon igen.
Nu tävlar man om 1500 st! 
Gilla deras Facebooksida och anmäl dig via fliken "1500 gratis glasögon!" innan den 4 oktober kl 16:00 för att ta del av erbjudandet. De 1500 första som sedan klickar på en länk får ett par glasögon!!!

Jag har varit med och haft turen att vinna och de är kanonbra!! Välj båge - skriv in styrkorna på glasen - gör eventuella tillval och beställ! På några dagar är de hemma.

Smartphoto

Jag har blivit utvald till testare hos Smartphoto (tidigare Extrafilm) och jag har gjort min beställning av glasunderlägg. 

Det var så enkelt att beställa, det svåra var att välja ut sex bilder jag ville ha på underläggen. Ladda upp bilderna, vällj det utsnitt på bilden som ska komma med och beställ!

Nu är det en spänd väntan i 5-8 dagar innan de kommer ... 

RSS 2.0