Damernas värld

Den 22 september bjuder vi dig på förhandsvisning av En sydfransk affär i Stockholm, Göteborg och Malmö. Skriv ut kupongen och ta den 20 september med dig den till en biograf för att få byta in den mot två biobiljetter (vilka biografer som lämnar ut biljetter står på kupongen.)

OBS! ANTALET PLATSER ÄR BEGRÄNSAT. FÖRST TILL KVARN!

HANDLING: På ytan verkar det som att tvåbarnsmamman Suzanne har allt man kan önska sig, men hennes perfekta överklasslivsstil har gjort henne deprimerad. När hon träffar Ivan, som ansvarar för utbyggnaden av Suzannes och hennes makes hus, uppstår en ömsesidig och plötslig attraktion som tar sig uttryck i en rad hemliga och lustfyllda möten. Suzanne bestämmer sig för att ge upp allt och leva ett liv fyllt till brädden med passion.

En sydfransk affär är en gripande historia om kärlekens makt och äktenskapets baksidor i ett på ytan jämställt Frankrike. För regin står Catherine Corsini och den stjärnfyllda skådespelarensemblen består av Kristin Scott Thomas (Jag har älskat dig så länge, Gosford Park), Sergi López (Pans labyrint) och Yvan Attal (München).

Read more: http://damernasvarld.se/art/187135/dv_bjuder_p_bio/#ixzz0zi5od8Ra


Mjukvara

Igår kom trisslotten från mjukvara.se. Tyvärr ingen vinst men det är roligt att skrapa iaf!

Felix


Samla kvitton från inköp av Felixprodukter och få en telefon! Här ska handlas!


RSS 2.0