24.se

24.se har många bra tillbehör till Iphones. Hörlurar, batterier, fodral mm. Min favorit är dock mobilhållaren till bilen. Då vet man vart man har telefonen och slipper famla runt i väska, mellan sätena eller på golvet efter den (obs! naturligtvis inte samtidigt som man kör). 

Hitta mer själv på: http://www.24.se/mobiltillbehor/iphone-tillbehor-c-959-1.aspx  


Psst! Tips till alla bloggare: http://www.24.se/tjana-pengar-pa-din-blogg-n-54.aspx

Fotoklok.se


Jag har gjort flera fotoböcker och jag är helt såld. Perfekt som present efter bröllop, resor eller andra bemärkelsedagar. En sak som jag har märkt är dock att det skiljer sig otroligt mycket åt mellan olika företag. Vissa har dåligt tryck och svårarbetade designprogram. Fotoklok.se verkar dock ha både bra kvalitet på sina produkter och ett funktionsrikt designprogram.
En sak som jag gillar är att man kan välja olika teman och få bakgrundsbilder som passar så att man inte alltid måste ha helvita sidor (kan vara roligt med variation). Leveranstiden på ca 4 dagar kan man inte heller klaga på!

Just nu har Fotoklok.se ett supererbjudande till alla bloggare där ute, blogga om dem och få en egen fotobok! Det kan inte bli bättre. Jag måste bara bestämma mig vilka bilder jag ska ha...



Coolstuff

Jag har tidigare berättat om Coolstuff. Nu hade de ett supererbjudande för alla bloggare, blogga och få prova en julklapp!

Det finns hur många roliga och lagom knasiga saker i deras webbutik. Jag fastnade efter lite velande för deras magiska julpynt!

Julpynt
"Att man kan odla granar gör väl ingen förvånad men visste du att du i hemmets lugna vrå även kan odla julpynt i form av en alldeles egen jultomte och snögubbe?

I sanningens namn ska väl sägas att alldeles oavsett om det är granen, snögubben eller tomten du odlar på ditt skrivbord så är det inte riktigt som på riktigt. Dessa julpynt är alltså inte gjorda av trä, snö respektive kött utan av ett material så magiskt att inte ens vi riktigt vet hur det fungerar, men så är ju julen också en särskilt magisk högtid. Faktum är att allt som krävs av dig är att du häller lite "specialvätska" i ett "specialfat" och väntar i ungefär ett dygn så - hohoho! - har din gran/gubbe/tomte vuxit färdigt. Sen är det bara att dekorera med ditt julpynt och trivas, som vanligt i juletid."

Nu återstår bara väntan fram till jul när vi ska klä granen! Priset på 49 kronor är ett fynd!

 Andra kul ljulklappar från Coolstuff är:

Beta pen
Beta Pen för 199kr.

"Pennan är en riktig rackare och en av naturens mest undflyende skapelser. Inte nog med att den ofta inte är på den plats man förväntar sig, eller som det också kan kallas "den har försvunnit", när den väl upphittats existerar en stor risk att någon av följande besvikelser drabbar dig:
a) Pennan har inget bläck
b) Pennan är i behov av vässning"

Låter som en dröm tycker jag!


Choklad, mmm...

Marabou har en julkalender i år där man kan få både det ena och det andra. I dag kan man tävla om en tomtesäck full av choklad!

http://www.marabou.se/julkalendern/

Gratis bok, varför inte?!



Klicka här och beställ!

Gratis Stockholm

Ett tips till alla er som ska till Stockholm eller som redan bor där!

GRATIS I STOCKHOLM är en superbra sida full med erbjudande, tävlingar och tips http://www.gratisistockholm.nu

Besök den innan nästa besök i storstan och få ut mer!



RSS 2.0