Smartphoto

Snabbt och smidigt kom Hälsningskorten hem i brevlådan idag! Jag beställde dem den 25:e och de kom redan idag - snabbt jobbat, det tackar vi för!

Jag fick möjlighet att prova på att göra tio stycken Hälsningaskort - Fotokort som finns i sju olika storlekar. Mina är 15x10,5cm, ungefär som ett vykort. Det fanns mängder med mallar att välja mellan men jag valde att gör en egen design med ett fotografi. Mallarna är annars ett snabbt och enkelt sätt att skapa ett personligt kort på.

Det var enkelt att ladda upp bilder men jag hade gärna sett att man kunnat lägga till och ta bort bild- och textfält själv. Hade jag velat haft text hade jag fått lägga in det på bilden innan uppladdning vilket känns onödigt krångligt. Hur som helst blev korten superfina och det följer med kuvert så det är bara att börja skicka. Jag har tänkt att skicka sommarhälsningar med mina, vem vill inte få ett fint kort i brevlådan! 



Smartphoto har också andra produkter såsom fotoböcker och glasunderlägg (som jag skrivit om tidigare) men också andra presenter och fotoframkallning, läs mer på www.smartphoto.se Det jag tycker om med dem är att det är korta leveranstider och oftast får jag min beställning i brevlådan och slipper hämta ut paketet på posten. 

Jippeee!

Jag har blivit utvald igen av Smartphoto att testa en av deras produkter! Den här gången gäller det hälsningskort som man kan lägga sina egna bilder på och skicka till vänner och bekanta. Som vanligt är det svåra nu att välja vilka bilder jag vill ha...!

Jag kommer att lägga upp mer information och bilder när jag har beställt och fått hem miona kort! 

Granit

Alla med en smartphone kan få ett presentkort på Granit via Wrapp.

Läs mer här!

Jollyroom.se

Se hit alla nyblivna föräldrar!! Jollyroom delar ut gratis babykit i Göteborg. 

Läs mer på: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464605630234372&set=a.189894937705444.49526.181547415206863&type=1

Miljonlotteriet

I senaste numret av Mersmak finns en kupong för en gratis lott - varför inte bli miljonär idag?!

Ta del av erbjudandet här

Salvequick

Nu när sommare kommer med mångs sköna promenader får i alla fall jag alltid problem med skavsår på hälarna. Perfekt alltså att få prova gratis skavsårsplåster!!!

Beställ här!!

Smartson söker testpiloter

Jag hade ett stim ett tag och fick prova flera saker men nu har det varit dött ett tag så jag håller tummarna.




funkar inte videon kan du se den här: http://youtu.be/j-4is_nSty0


läs mer på:http://smartsontestpilot.se/mymoment/bli-testpilot/ om du är intresserad.

RSS 2.0